Algemene voorwaarden

De FunnyBoxen zijn met zorg samengesteld. We gaan ervan uit dat u  het materiaal met grote voorzichtigheid gebruikt.

 Toch gebruiken wij deze algemene voorwaarden:

 

Algemeen:

De spullen uit de kist mogen alleen onder toezicht van een volwassene gebruikt worden. Er zitten materialen in die schadelijk kunnen zijn voor kinderen jonger dan 3 jaar.

 

Funnyboxen

De Funnyboxen worden geleverd met een complete inhoudslijst, knutselmateriaal, decoratie, feestartikelen en het draaiboek. De boxen zijn compleet voor een kinderfeestje met 8 kinderen (Kijk voor de exacte inhoud per Funnybox op de site).

Het is door de huurder niet toegestaan de Funnyboxen of inhoud te verhuren aan derden, of te kopiëren.

De Funnyboxen mogen alleen onder toezicht van een volwassene worden gebruikt.

 

Reserveren van de Funnybox

Op de site www.funny-kids.nl reserveert u de Funnybox. Zodra de betaling bij ons binnen is, is de reservering definitief en mailen wij u de klaarzetlijst door (Dit geldt niet bij een contante betaling, zie Huur & Borg). Door te reserveren gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. U kunt de Funnybox tot minimaal 2 weken van te voren reserveren. Annuleren is kosteloos tot 1 week van tevoren, daarna wordt er €10,- annuleringskosten in rekening gebracht. Verplaatsen van de datum kan kosteloos, mits de Funnybox dan beschikbaar is. Na het reserveren ontvangt u een bevestigingsmail.

 

Draaiboek

Elke Funnybox bevat een uniek, door ons geschreven draaiboek. Niets hiervan mag gebruikt worden door derden of gekopieerd worden.

In dit draaiboek vind u de klaarzetlijst, de complete inhoud van de Funnybox, het verhaal van het betreffende thema, een tijdsplanning , spelletjes, knutselactiviteiten, hapjes en drankjes, traktatieideeën, vervangende spelletjes, tips en trucs en uitleg over het feestje.

Het draaiboek is gebaseerd op een feestje van circa 4 uur, maar kan aangepast worden. Dit vindt u allemaal terug in het draaiboek.

 

Huur & Borg

De huur  per Funnybox bedraagt €70- .

De borg van de Funnybox bedraagt €50-. Het bedrag van €70,- dient bij de reservering overgemaakt te worden. De borg betaalt u contant bij het ophalen van de box.

Het rekeningnummer waarop u de betaling kan overmaken is NL48ABNA0626 6335 67, t.n.v. L. van der Werf Zodra de huur is bijgeschreven op de rekening is uw reservering definitief. U ontvangt dan een mail met de benodigdhedenlijst. Op deze lijst staan spullen die nodig zijn voor het feestje, maar die NIET in de box zitten. Je moet deze zelf dus regelen. Z.s.m. na de betaling ontvangt u van FunnyKids de themauitnodigingen per post.

Zodra de Funnybox bij retourneren en controleren goed gekeurd is, krijgt u de borg contant weer terug.

 

Bezorgen

Indien gewenst, kunnen wij de Funnybox bezorgen. Hiervoor rekenen wij €15,- bezorgkosten (halen en brengen), met een maximum van 15 km vanaf Wijchen. Bezorgtijden gaan in overleg met FunnyKids.

De Funnybox kan niet per post bezorgd worden.

 

Ophalen en terugbrengen van de Funnybox

U mag de Funnybox 3 dagen in uw bezit houden. Zo kunt u rustig alles voorbereiden. Bij het ophalen controleren we samen de inhoud. Als u de box terug brengt, wordt de inhoud eveneens gecontroleerd. Indien de Funnybox te laat wordt teruggebracht, wordt er €10,- per te late ingeleverde dag in rekening gebracht. De huurprijs heeft betrekking op éénmalig gebruik van de themakist. De huurder mag het gehuurde niet uitlenen of verhuren aan derden.

 

Reinigen

De boxen worden met zorg samengesteld, veel onderdelen in de boxen zijn handgemaakt. Om schade te voorkomen is het NIET de bedoeling dat er spullen uit de Funnybox door de huurder zelf worden gereinigd. Wij zorgen voor de reiniging. Uitgezonderd zijn de plastic attributen, zoals verfbakjes, bakattributen of plastic potjes bij de Beauty’s en andere Funnyboxen, deze dienen wel zelf gereinigd te worden.

 

Schade

FunnyKids is niet aansprakelijk voor schade of enig letsel wat op een of andere wijze voorkomt uit het gebruik van de geleverde spullen. Er kan schade aan de spullen van FunnyKids optreden. De vervangingswaarde d.m.v de checklist wordt dan in mindering gebracht van de borg. Als de borg niet voldoende is dan zal de huurder het verschil bijbetalen.